Állást kínál (66)
 
Akarsz egy jól fizető netes munkát? Szeretnélek meghívni egy kivételesen összetartó igen jó csapatba, ahol az első 2 hónapban már komoly pénzt kereshetsz.

Név: HE
Lakhely: Somogyvár
E-mail: makitacz@freemail.hu
ID: #11463

 
Kiegészítő kereset munkahelyi fizetésed mellé, vagy egy egész fizetésnek megfelelő összeg, sőt akár ennél jóval több is másodállásban, otthoni munkával. Ismerd meg gondosan bebiztosított távmunka programunkat! Megtanítunk, hogyan dolgozz hatékonyan, magabiztosan, sikeresen az interneten. Részletes tájékoztató hírlevélben az űrlap kitöltésével:

Név: Váradi Márta
Lakhely: Kaposvár
Web: http://goo.gl/k41Aya
ID: #11438

 
Itt az idő a saját kezünkbe venni az evező lapátokat és olyan vizekre evezni ahol mindenkire egy jobb élet vár! Amivel el tudod érni azt, hogy olyan életet élj, amilyet Te is megérdemelsz és ez nem mese, hanem igaz.Ma már ezt otthoni munkával is elérheted. Alakítsd tudatosan jövődet, öngondoskodj előre! Az információkérés még semmire sem kötelez,ráadásul ingyen van! További információ a weboldalon.

Név: Pesti Mona
Lakhely: Balatonboglár
E-mail: exito1029@gmail.com
Web: http://goo.gl/FuOoLG
ID: #11404

 
Online Munkahelyet teremtünk! Mindenki otthonról dolgozhat, kényelmesen saját időbeosztás szerint másodállásban. Ingyenes átképzés. Feltételek Számítógép, Internet, önálló gondolkodás. Ha végig csinálod, velünk a közeljövőben nem lesznek anyagi gondjaid. További információ a weboldalon!

Név: Pesti Mona
Lakhely: Balatonboglár
E-mail: exito1029@gmail.com
Web: http://goo.gl/FuOoLG
ID: #11402

 
Online értékesítésre munkatársakat keresünk az ország egész területéről Ha úgy érzed egy ideje, hogy már sehol nem találsz olyan munkát, amivel valóban pénzt is tudnál keresni otthonról, akkor azt kell mondanom nem vagy egyedül. Kidolgoztunk egy bomba biztos módszert, ami könnyen elsajátítható, 2 hét alatt betanulható és kizárólag otthonról interneten végezhető. További infó a weboldalon.

Név: Pesti Mona
Lakhely: Balatonboglár
E-mail: exito1029@gmail.com
Web: http://goo.gl/FuOoLG
ID: #11396

 

Név: Loland kft.
Lakhely: Fonyód
E-mail: villanyszerelo2014@gmail.com
ID: #11375

 

Név: Pesti Mona
Lakhely: Fonyód
E-mail: exito1029@gmail.com
Web: http://goo.gl/FuOoLG
ID: #11370

 
Szak-, segéd- és betanított munkára keresünk dolgozókat. Európa több országából. Legalább a mindennapok társalgási szintjén, beleértve a választott munka alapszavait, ismerni kell az adott nyelvet. Munkalehetőségek kevés nyelvismeretűeknek: szálloda, vendéglátás, húsipar, építőipar, konyhai kisegítés, idősgondozós, betegápolás, gyári munkák. Kiadvánnyal és Ingyenes ügyintézéssel várjuk a komoly érdeklődőket. Balog Ferenc.

Név: Balog Ferenc
Lakhely: Barcs
E-mail: bfgettingrich@gmail.com
ID: #11359

 
Azokat keressük ORSZÁGOSAN, akik hálózatépítéssel szeretnék anyagi biztonságukat megteremteni. Hálózatépítők jelentkezését várjuk, akik alkalmasnak érzik magunkat arra, hogy otthonról dolgozzanak akár másodállásban. Távmunka olyan módszerrel, ahogy eddig még senki nem mutatta meg neked! Az információ ingyenes! További infó a weboldalon.

Név: Pesti Mona
Lakhely: Somogyvár
E-mail: exito1029@gmail.com
Web: http://goo.gl/FuOoLG
ID: #11355

 
Vállalkozási ügyintéző állás fiataloknak "Videó- és online marketing, innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Vállalkozási ügyintéző (OKJ 52 344 02) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés, akár távmunkában is! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
ID: #11316

 
Irodai asszisztens állás fiataloknak "Videó- és online marketing, innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Irodai asszisztens (OKJ 33 346 01 1) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés, akár távmunkában is! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
ID: #11315

 
Kereskedelmi ügyintéző állás fiataloknak. "Videó- és online marketing, innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Kereskedelmi ügyintéző (OKJ 52 341 04 1) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés, akár távmunkában is! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
ID: #11314

 
Elektronikai műszerész állás fiataloknak. "Innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Elektronikai műszerész (OKJ 33 522 05 1, 31 522 05 1) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
ID: #11313

 
Eseményrögzítő Fényképész és fotótermék-kereskedő állás fiataloknak. "Videó- és online marketing, innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Eseményrögzítő, Fényképész és fotótermék-kereskedő (OKJ 52 213 01 1, 51 213 01 1) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
ID: #11312

 
Marketing és reklámügyintéző állás fiataloknak. "Videó- és online marketing, innovatív fejlesztési munkákhoz keresünk olyan 25 évnél fiatalabb, Marketing és reklámügyintéző (OKJ 52 343 01) szakmában bizonyítványt szerzett szakembereket, akik még szakmájuknak megfelelő munkakörben eddig nem dolgoztak. Rugalmas munkavégzés, akár távmunkában is! Belépés 2014 október 1-el."

Név: Tarnavölgyi Gábor
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 5954388
E-mail: ugyvezeto@b2bconsulting.hu
Web: http://b2bconsulting.hu/karrier
ID: #11311

 
Vállalati projekt- és forgóeszközhitelek értékesítésére, valamint gépjárműflotta finanszírozásához hitelközvetítői feladatok ellátására munkatársakat keresünk. Példátlanul kimagasló jövedelmet biztosító jutalékrendszer. Elsősorban gyakorlattal rendelkező hitelközvetítőket várunk, de egyéb területről kellően motivált jelentkezőket is szívesen látunk. Számlaképesség szükséges. A szükséges oktatást biztosítjuk. Jelentkezni önéletrajzzal, emailben.

Név: Finanszírozás Titkárság
Lakhely: Kaposvár
Tel: (20) 5280828
E-mail: finanszirozasok@aproba.hu
ID: #11310

 
A Kadarkúti–Nagybajomi Többcélú Kistérségi Társulás Gyerekesély-projektje munkavállalókat keres humán szakirányú felsőfokú végzettséggel az alábbi munkakörökbe: teljes munkaidőben óvónő, Ifjúsági pont munkatárs, részfoglalkoztatásban pszichológus. Munkavégzés helye: Kadarkúti kistérség. B kategóriás vezetői engedély, saját gépkocsi előny az elbírálásnál. Várjuk pályakezdők, végzős egyetemi hallgatók jelentkezését is. Jelentkezni fényképes europass önéletrajz megküldésével lehet.

Név: Nagy Katalin
Lakhely: Kadarkút
Tel: (30) 5474318
E-mail: kozoktatas@kadarkutph.hu
ID: #11309

 
Prémium Divatékszereket értékesítő nemzetközi cég, Területi vezetőt keres, kiemelt kereseti lehetőséggel,bejelentett munkaviszonyban. Jelentkezés fényképes önéletrajzzal.

Név: Bicsárné Szabó Veronika
Lakhely: Bolhó
E-mail: goldess76@gmail.com
ID: #11307

 
Otthoni távmunka másodállásban. Ingyenes szakmai képzést biztosítunk. Kizárólag interneten dolgozunk! Feltételek: internet, számítógép, Az ország minden területérül várunk jelentkezőket. A döntés a Te kezedben van, bevállalod?? Ha igen akkor vágjunk bele!

Lakhely: Kaposvár
E-mail: feketemariaa@gmail.com
Web: http://goo.gl/dnOCLd
ID: #11306

 
Az egész országból keresünk olyan munkatársakat, akiknél otthoni munkával a havi 500.000,-Ft-os jövedelem elérése a cél! Online táviskolánkban mindenki ingyenesen, egyedi és egyéni időbeosztásban tanulhat, majd kényelmesen dolgozhat otthonimunkában. Ingyenes, egyéni online konzultációk, és ingyenes továbbképzési lehetőségek biztosítják az 500.000,-Ft-os havi jövedelemszint mihamarabbi elérését. További információ kérése a weboldalon.

Név: Gyimesi Dénes
Lakhely: Kaposvár
E-mail: gyimesi.s.denes@gmail.com
Web: http://goo.gl/PMEgfv
ID: #11288

 
Otthonról végezhető kereseti lehetőség. Az AGN profi hirdető portált és webáruházat üzemeltető vállalat,amely az értékesítéshez reklámozáshoz a network marketinget választotta. Napi rendszeres reklámtevékenységért heti fix fizetést ad. Ezen felül az értékesítésért és a munkalehetőség ajánlásáért jutalékot fizet. Az utóbbi kettő nem feltétel.Felhasználói szintű számítógép ismeret szükséges. A munkavégzéshez magyar nyelvű segítséget biztosítok. Információ a tothvivi68 Skype címen szóban is.

Név: Tóthné Vivi AGN
Lakhely: Kaposvár
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/argentglobal.html
ID: #11180

 
Otthonról végezhető kereseti lehetőség. Az AGN profi hirdető portált és webáruházat üzemeltető vállalat,amely az értékesítéshez reklámozáshoz a network marketinget választotta. Napi rendszeres reklám tevékenységért heti fix fizetést ad. Ezen felül az értékesítésért és a munkalehetőség ajánlásáért jutalékot fizet. Az utóbbi kettő nem feltétel.Felhasználói szintű számítógép ismeret szükséges. A munkavégzéshez magyar nyelvű segítséget biztosítok. Információ a tothvivi68 Skype címen szóban is.

Név: Tóthné Vivi AGN
Lakhely: Lengyeltóti
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/argentglobal.html
ID: #11134

 
 
Biztonsági őr-vagyonőr, Biztonságszervező, Magánnyomozó OKJ tanfolyamok, kedvező árakkal. Részletfizetéssel.

Név: papp zsuzsa
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 4072389
E-mail: okjtanoda@gmail.com
Web: http://okjtanoda.hu
ID: #11106

 
Emeltdíjas telefonszámokat értékesítő cég munkatársat keres. Amennyiben kényelmesen, otthonról akarsz dolgozni versenyképes jövedelemért, társasági embernek érzed magad, intelligens beszélgetőpartner vagy, kellő kitartással rendelkezel, nálunk a helyed. Link: a weboldalon a munkalehetőség menüpontban, illetve az alábbi email címen, vagy telefonon.

Név: Munkalehetőség
Lakhely: Alsóbogát
E-mail: emeltdijasszamok@gmail.com
Web: http://www.emeltdijasszamok.hu
ID: #10674

 
2014 januári jelentkezéssel. Távoktatással is. Biztonsági őr/vagyonőr testőr OKJ tanfolyam akciós áron. Biztonságszervező I.felsőfokú OKJ tanf.89eFt össz költség. Biiztonsági őrivel össz 70eFt. Biztonságszervező II. középfokú OKJ tanf. össz 70eFt Biztonsági őrfivel össz 60eFt. Részletfizetés. Vizsgagarancia. Munkalehetőség. Europass szakképesítő.

Név: papp zsuzsa
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 4072389
E-mail: okjtanoda@gmail.com
Web: http://okjtanoda.hu
ID: #10670

 
INGYENES KÉPZÉS, AZONNALI MUNKALEHETŐSÉGGEL. Oktatást szervezünk teljes költségátvállalással, majd utána munkát biztosítunk Marcali , Fonyód és Böhönye vonzáskörzetében. Feladat: lakossági és vállalati ügyfelek kiszolgálása, vagyon- és személybiztosítási termékek kidolgozása, szerződésgondozás. Küldje önéletrajzát az alábbi e-mail címre!

Név: Kovács Attila
Lakhely: Marcali
E-mail: attila.18.kovacs@gmail.com
ID: #10646

 
Telekommunikációs nagyvállalat ajánl munkát. 1 éves szerződéssel, heti fix fizetésért, amit dollárban kapunk (plusz 5 féle jutalékért). Otthon, Interneten is végezhető kereseti lehetőség. Termékét, szolgáltatását világszerte napi szinten igénybe vesszük, (Voip rendszerű -internet alapú -telekommunikáció). Sem használni, sem eladni nem feltétel, de kiemelkedően magas jutalékot fizet érte. Rövid idő alatt a heti 200 dollár megkereshető. Információt a tothvivi68 Skype címen, szóban is kérhet.

Név: Tóthné Vivi Telexfree
Lakhely: Kadarkút
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/telexfree.html
ID: #10640

 
Külföldi munkák hirdetéseit tesszük közzé Európa térségeiből: házimunkák, takarítás, élelmiszeripar, húsipar, mezőgazdaság, egészségügy, szállodai munkák, fémipar, villamosipar, szalagmunka, csomagolás. Legalább a mindennapok társalgási szintjén, beleértve a választott munka alapszavait, ismerni kell az adott nyelvet. Angliai központunk az állásközvetítést ingyenesen végzi.

Név: SOLYMOS CSILLA
Lakhely: Barcs
Tel: (20) 4645272
E-mail: csolymos81@gmail.com
Web: http://www.facebook.com/csilla.solymos.9
ID: #10636

 
CYBER WEALTH ALLIANCE, INC. országos piacnyitásához keres olyan vezető partnereket, munkatársakat, akiknek fontos az anyagi biztonság megteremtése. Szívesen részt venne Ön egy olyan programban, mely által egy új stabilabb egzisztenciát is felépíthet magának? Öt fő jelentkezését várom. Skype: laszlo.szucs1959

Lakhely: Kaposvár
E-mail: minosegielet2013@gmail.com
ID: #10629

 
Különleges lehetőség! Szeretnél napi apróhirdetés feladásokkal, vagy nyereményjáték megosztásokkal akár havi 130 ezer Ft (esetleg magasabb) jövedelemre szert tenni?Ismered az Apróhirdetési oldalakat? Nem okoz gondot napi 1-2 hirdetés feladása? Van Facebook fiókod, de a tartalom megosztásokkal eddig nem kerestél pénzt? Most egyedülálló eszközök fogják segíteni a munkádat Ingyen!Figyelem! A munkavégzés igen könnyű, de a jelentkezés viszont limitált

Név: Hirmann Katalin
Lakhely: Fonyód
E-mail: hirmannkati@gmail.com
Web: http://www.klikkvilag.hu/3609633
ID: #10622

 
Ausztriai betegápolás,Graz és vonzáskörzetében. 2-4 hetes váltásokba,bejelentett Ausztriai munka. 4 hét/ 1100 Euro netto + utazási költség. Jelentkezés,érdeklődés emailen.

Név: 24hapolas
Lakhely: Kaposvár
E-mail: 24hapolas@gmail.com
Web: http://betegapolaskaposvar.hupont.hu
ID: #10587

 
Ausztriában Decemberi és Januári kezdéssel aktuális állásajánlatokat kínálunk a kiadványunkban az alábbi munkákra: konyhai kisegítők, mosogatás, takarítás, épület- és ablaktisztítás, szobalányok, csomagolás, raktári munka. Szállás biztosítva. Budapesten a kiadvány személyesen is átvehető. KIADVÁNY. Nyelvtudás nem mindenütt kell! Teljes körű ügyintézéssel.

Név: dr. Koleva Roszica
Lakhely: Balatonmáriafürdő
E-mail: roszica@gmail.com
ID: #10572

 
Akciós árak-2013-Távoktatással is-Biztonsági őr-vagyonőr testőr OKj tanf.most össz 39eFt.Biztonságszervező I.felsőfokú OKJ tanf.akció, össz 89eFt.Vagyonőr végzettséggel össz 70eFt-ért. Biztonságszervező II.középfokú OKJ tanf.akció,össz 70eFt-ért.Vagyonőr végzettséggel össz 60eFt. Europass.Részletfizetés.Vizsgagarancia. Munkalehetőség

Név: Papp Zsuzsa
Lakhely: Siófok
Tel: (30) 4072389
E-mail: okjtanoda@gmail.com
ID: #10567

 
Nagy múltú holland cég leányvállalata keres kollégákat az ország egész területéről, kiemelten magas kereseti lehetőséggel. Munka megnevezése: Területi értékesítő. Feladatok: termék értékesítése, új ügyfelek felkutatása, kapcsolattartás régi ügyfelekkel. Fizetés: Fix+jutalék. Elvárások: minimum középfokú végzettség, kiváló kommunikációs készség, kulturált megjelenés, B kategóriás jogosítványát gépjármű. Értékesítésben szerzett tapasztalat, angol vagy német nyelvtudás előny, de nem feltétel! A munka rész- vagy teljes munkaidőben is végezhető, akár vállalkozóként is. Jelentkezés a megadott telefonszámon, vagy fényképes önéletrajzzal e-mailben.

Név: Regent Security Kft.
Lakhely: Siófok
Tel: (70) 3198402
E-mail: allas@regent-security.eu
Web: http://regent-security.eu
ID: #10534

 
Keveset keresel? Nincs munkád? Jobban szeretnél keresni? Jobban szeretnél élni? Folyamatosan Keresünk. Házi ápolókat-gondozókat-nővéreket Ausztriába (Graz és Környékére). Kaposvár és vonzáskörzetéből. 2-4 hetes turnusokra. Elvárások: Kor: 30 évtől Nyelv: német nyelv B1! Munka:rátermettség, szociális érzékenység a feladat ellátásához, előny betegápolásban szerzett tapasztalat, de nem feltétel. Nővéreknél német nyelvre fordított bizonyítvány szükséges. Jelentkezés német nyelvű fényképes önéletrajzzal és érvényes német nyelvre fordított erkölcsivel. (Csak érvényes erkölcsivel tudunk munkát adni !) Amit kínálunk: • Fizetés minimum netto 1150 Euro-tól • Osztrák bejelentett munkahely munkaszerződéssel • Hosszú távú munkalehetőség •Ingyenes szállás és ellátás • Utazás cég által költségmentesen (Kaposvár és 50 km körzetéből). A távolabb élőknek minden alkalommal meg kell oldani a leutazást a csatlakozáshoz, önköltségen! Önálló utazásra nincs lehetőség. Munkába állás akár két nap múlva.

Név: 24hapolas
Lakhely: Kaposvár
E-mail: 24hapolas@gmail.com
Web: http://www.betegapolaskaposvar.hupont.hu
ID: #10516

 
Munkaerő közvetítő cég keres Németországba nagyon sok területre munkaerőt! Akár szakmával, akár anélkül, akár csak alap szintű német nyelvtudással, VAN esélyed! Küldd az önéletrajzod a megadott e-mail címre, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot!

Név: Tulák Judit
Lakhely: Kaposvár
E-mail: nemetmunka123@gmail.com
ID: #10512

 
Távoktatással is-Akciós árak, még a régi feltételekkel jelentkezhet. Biztonságszervező I.felsőfokú OKJ tanfolyam össz 89eFt.Biztonsági őr végzettséggel össz 70eFt.Érettségi szükséges.Biztonságszervező II.középfokú OKJ tanfolyam 70eFt.Biztonsági őr végzettséggel össz 60eFt.10 osztály szükséges. Vizsgagarancia. Részletfizetés. Munkalehetőség. FNYSZ00119-2011

Lakhely: Siófok
E-mail: okjtanoda@gmail.com
Web: http://okjtanoda.hu
ID: #10507

 
Egészségügyi nővér, idősgondozói állások Ausztriában, Németországban, Hollandiában, Angliában bentlakásos idősgondozóként, vagy egészségügyi intézményekben, öregotthonokban. Kereset: 1200-4000 euro havonta. Elvárások: német vagy angol nyelvtudás, egészségügyi végzettség, idősgondozói tapasztalat előny.

Név: Mgr. Alžbeta Takácsová PhD.
Lakhely: Ádánd
E-mail: alzbeta.takacsova@atena.sk
Web: http://atena.sk
ID: #10499

 
12 éves nagyvállalat ajánl munkát. 1 éves szerződéssel, heti fix fizetésért, amit dollárban kapunk ( plusz 5 féle jutalékért ). Otthon, Interneten is végezhető kereseti lehetőség. Termékét, szolgáltatását világszerte napi szinten igénybe vesszük, ( Voip rendszerű - internet alapú - telekommunikáció). Sem használni, sem eladni nem feltétel, de kiemelkedően magas jutalékot fizet érte. Rövid idő alatt a heti 200 dollár megkereshető. Kérdésére szívesen válaszolok a tothvivi68 Skype címen is.

Név: Tóthné Vivi Telexfree
Lakhely: Fonyód
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/telexfree.html
ID: #10497

 
Forduljon bizalommal hozzánk.10 éve terjesztjük a munkát hazánkba az Eu területéről. Ausztria ,Németország Írország Anglia munka adói várják az ipar minden területére szak és segédmunkások beteggondozók kereskedők takarítok és konyhai kisegítők jelentkezését. A nyelvtudás a legtöbb esetben nem követelmény szállás megoldott. Hetente frissülő 359 munkát tartalmazó adat bázisunkból válogathat ingyenes ügyintézéssel. Érdeklődni munkanapokon 7-18 hétvégén 8-12 óráig a

Név: szaborozsa
Lakhely: Drávagárdony
Tel: (70) 2989063
Web: http://telejob.hu
ID: #10418

 
Becsatlakozási lehetőséggel a hosszabb idejű és magasabb költségű tanfolyamok előtt. Biztonságszervező I. felsőfokú OKJ tanf.össz 70eFt.Biztonságszervező II. középfokú OKJ tanf. össz 60eFt.Europass szakképesítő.

Név: papp zsuzsa
Lakhely: Kaposvár
Tel: (30) 4072389
E-mail: okjtanoda@gmail.com
Web: http://okjtanoda.hu
ID: #10415

 
Otthoni munka Interneten! Lehetsz nyugdíjas,kismama,diák,vagy állást kereső munkanélküli,itt + bevételed lesz garantáltan rövid és hosszú távon is!Egy olyan üzleti lehetőség ahol nem kell eladnod,és nem kell semmit változtatni az életeden még is kereshetsz vele. A többi információ az űrlap kitöltése után ingyenesen a tied,sőt még meglepetés is vár rád!

Név: Dalnoki Attiláné
Lakhely: Kaposvár
Tel: (20) 2510260
E-mail: dalmarika53@gmail.com
ID: #10394

 
Biztos munka, éves szerződés, fix fizetés. 12 éves nagyvállalat ajánl munkát. 1 éves szerződéssel, heti fix fizetésért, amit dollárban kapunk, plusz 5 féle jutalékért. Akár otthon, Interneten is végezhető kereseti lehetőség. Termékét, szolgáltatását világszerte napi szinten igénybe vesszük. Sem használni, sem eladni nem feltétel, de kiemelkedően magas jutalékot fizet érte. Rövid idő alatt a heti 200 dollár megkereshető. Kérdésére válaszolok a tothvivi68 Skype címen is.

Név: Tóthné Vivi Telexfree
Lakhely: Balatonboglár
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/telexfree.html
ID: #10393

 
Akciós árak.Távoktatással is. Becsatlakozási lehetőségek régi feltételekkel, kedvező áron.Biztonsági őr/vagyonőr testőr OKJ tanfolyam össz 39eFt. Biztonságszervező I. OKJ tanfolyam Biztonsági őr végzettséggel most akciós áron össz 70eFt-ért. Biztonságszervező II. OKJ tanf. össz 60eFt-ért. Vizsgagarancia. Europass bizonyítvány kiegészítő kiváltható vizsga után.

Név: papp zsuzsa
Lakhely: Kaposvár
Tel: (30) 4072389
E-mail: okjtanoda@gmail.com
Web: http://okjtanoda.hu
ID: #10385

 
Üzleti lehetőséget ajánlok! Nincs belépési díj! Nincs kötelező vásárlás! Szívesen tájékozratom!

Név: kKatus Tiborné
Lakhely: Ádánd
Tel: (82) -
E-mail: katus.tiborne885@gmail.com
Web: http:// http://cc-org.com/?refmail=katus.tiborne885@gmail.com
ID: #10352

 
Biztonságtechnikai cég területi értékesítőket keres kiemelten magas kereseti lehetőséggel. Jelentkezőket az ország egész területéről várunk. Jelentkezés telefonon vagy fényképes önéletrajzzal e-mailben.

Név: Regent Security Kft
Lakhely: Barcs
Tel: (70) 3198402
E-mail: norbert@regent-security.eu
ID: #10275

 
Értékesítőket keresünk az ország egész területéről amerikai gyártású, nemzetközileg elismert termékek értékesítésére. Kötött munkaidő nincs, mellékállásban is végezhető. Autóprogramunk révén, minden üzletkötő munkatárs autót kaphat a munkája végzéséhez, amely teljesítménytől függően három autómárkából kerülhet ki (Peugeot, Skoda, Audi), valamint 60 hónap elteltével a fent említett autó az üzletkötő saját tulajdona lesz.
Kérem keressen a megadott elérhetőségen.

Név: Stigmon Gábor
Lakhely: Kaposvár
Tel: (30) 9764473
E-mail: starlife616@gmail.com
ID: #10253

 
Munkalehetőség! 24hapolas folyamatosan keres ápolókat -gondozókat Ausztriába. Kereseti lehetőség:4 hét 1200 Euro netto, Hivatalos osztrák bejelentett munka.4 hetes turnus váltásokba. Érdeklődni és jelentkezni: - Jó német tudással - Német nyelvű fényképes önéletrajzzal +érvényes erkölcsivel. Csak érvényes erkölcsivel lehet munkába állni!

Név: 24hapolas
Lakhely: Kaposvár
E-mail: 24hapolas@gmail.com
ID: #10195

 
A jövő közössége oldalán nincsenek korlátok! Legyél Te is tulajdonos és részvényes ingyen! Én nagyszerűnek és ami lényeges egyszerűen kezelhetőnek tartom ezt a programot. Az előre jelzések szerint számtalan szolgáltatással áll a tagok rendelkezésére. Közösségi oldalak eddig voltak, de itt a csapatépítőket a sikeres munkaért részvényekkel jutalmazzák. A regisztráció ingyenes és ingyenes is marad! A Firefox böngésző ajánlott!

Név: Virág László
Lakhely: Ádánd
E-mail: netszolga@t-online.hu
Web: http://www.globallshare.com/reghu1135028.html
ID: #10191

 
Vezetőket keresek a hálózatomba. 1999. óta legálisan működő cégről van szó, ahol Te is sikeres lehetsz. Keress meg elérhetőségeimen és segítek Neked is sikeressé válnod!

Név: Hirmann Katalin
Lakhely: Fonyód
Tel: (70) 5500679
E-mail: hirmannkati@gmail.com
Web: http://www.sikerutjan.hirmannkati.ws
ID: #10149

 
Lakhely szerinti munkára munkatársakat keresünk azonnali kezdéssel ügyintézésére, nem ügynöki munkára kiemelkedő kereseti lehetőséggel. 95000-Ft Fix+Jutalék.

Név: Milák Szilvi
Lakhely: Balatonszabadi
E-mail: szilvimilak@gmail.com
ID: #10135

 
Munkalehetőség. Munkalehetőségeket kínálok neked: Ha kevés a pénzed; Ha a munkára fordítható időt saját magad szeretnéd megszabni. Ékszerek értékesítése: Kedvező áru, különböző stílusú bizsu ékszerek értékesítése, katalógus segítségével. A munka kezdéséhez egyáltalán nem kell beruháznod, kezdőcsomagot venned. Csak egy regisztráció szükséges, hogy végezhessed a munkát. Amennyiben hirdetésem megtetszett, bővebb tájékoztatást kérhetsz az alábbi email címen.

Név: Vass Krisztina
Lakhely: Csurgó
E-mail: Vasskrisztina0201@gmail.com
ID: #10096

 
A történelem legjobb marketing terve. Hosszú keresgélés után rátaláltam egy olyan üzletre mellyel könnyű dolgozni mert eladja saját magát. Bőkezű jutalékok és bónuszok mellett teljes biztonságban internetezhetek. Indulj a jövő felé vagy ha nem hát csak véd meg adataidat. Skype: dinnyes.erzsebet2

Név: Dinnyés
Lakhely: Balatonszárszó
Tel: (20) 3619327
ID: #10043

 
Az Interneten pénzt is kereshetsz! Manapság, amikor munkahelyek szűnnek meg és egyre nehezebb a megélhetés, az Internet pénzkeresési lehetőséget nyújt Neked is. Módot ajánlok arra,hogy tényleg kielégítő bevételhez juss az otthonodból, függetlenül attól, hogy ki vagy, milyen iskolát végeztél, hol tartasz éppen most! Gyakorlatilag a pénzed dolgozik helyetted, csak el kell indítanod a folyamatot! Ha írsz vagy hívsz, mindent részletesen elmondok, megmutatok! Skype: tothvivi68

Név: Tóthné Vivi
Lakhely: Csákány
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/adhitprofits.html
ID: #9998

 
Ausztriai betegápolás-gondozás! Folyamatosan keresünk Kaposvár és környékéről,németül jól beszélő B1-C1, munkavállalókat. 2 hetes,4 hetes és 3 hónapos váltásokba.Bejelentett osztrák hosszútávú munka. Szakmai tudás nem feltétel. Étkezés,szállás,utazás ingyenes. Kereseti lehetőség: 1200 Euró /4 hét (nettó). Érdeklődni: Német nyelvű fényképes önéletrajzzal.

Név: 24hapolas
Lakhely: Kaposvár
Tel: (82) 000000
E-mail: 24hapolas@gmail.com
ID: #9997

 
A történelem legjobb marketing terve. Hosszú keresgélés után rátaláltam egy olyan üzletre mellyel könnyű dolgozni mert eladja saját magát. Bőkezű jutalékok és bónuszok mellett teljes biztonságban internetezhetek. Indulj a jövő felé vagy ha nem hát csak véd meg adataidat. Skype:dinnyes.erzsebet2

Név: Dinnyés
Lakhely: Nagyatád
E-mail: erdizee@gmail.com
ID: #9994

 
Mivel töltöd a szabadidődet? Ja? Hogy neked olyan nem sok van? Hát… ezen egyszerűen segíthetünk. De nem lesz feltétlenül könnyű. Egy szóval találtam egy jó megoldást – hogy hogyan lehetne több szabadidőd – amit meg is szeretnék osztani veled! Keress bátran, szívesen segítek neked is! Hívj, hogy megbeszélhessük a többit! Skype:garailaszlo1

Név: Garai Zoltán
Lakhely: Balatonboglár
Tel: (30) 5716352
E-mail: niagara59@gmail.com
ID: #9957

 
Milyen lesz az élete 5 év múlva? Tisztességes 40 évi munka után eddig azt hittük, hogy megkapjuk a tisztességes nyugdíjunkat, amiből tisztességesen meg tudunk majd élni. Mára ez már sajnos megváltozott!! Otthoni munkával távmunkában, másodállásban van megoldás. Programunkkal havi jövedelmet és anyagi biztonságot teremthet magának és szeretteinek.

Név: Kiss Anikó
Lakhely: Drávagárdony
E-mail: onlinejobopp2013@gmail.com
Web: http://dolgozzotthon.anikk.ws/
ID: #9922

 
Egyszerű otthon - interneten végezhető munka, korrekt fizetésért. Napi néhány perces elfoglaltság. Minimum 7 online hirdetési oldal meghatározott idejű nyitva tartása. Egyszeri apró beruházással részesedsz a napi nyereségből. Kiveheted vagy kamatoztathatod. ( napi kb. 2% ) Rövid idő alatt a havi pár száz dollár megkereshető. Kérdéseidre szívesen válaszolok a tothvivi68 Skype címen is.

Név: Tóthné Vivi
Lakhely: Kaposvár
E-mail: tothvivi68@gmail.com
Web: http://www.penzesmunka.hu/addwallet.html
ID: #9921

 
Egyre többen szereznek stabil jövedelmet ma már internetes munkából Magyarországon is! Az internetes munka ma a legkeresettebb tevékenység.,valamint ez a legjobban megfizetett ,de csak akkor ha dolgozik benne valaki folyamatosan. Ingyenes online képzést mi biztosítunk, feltétel: jól működő számítógép, széles sávú internet,Skype, mikrofon. Ha szeretnél több információt, hogyan lehetsz anyagilag független 2-4 éven belül.

Név: Dálnoki Attiláné
Lakhely: Barcs
E-mail: dalmarika53@gmail.com
Web: http://bit.ly/UywM WP
ID: #9894

 
Egy 14 éve jól működő céghez keresek hosszú távra munkatársakat! Hosszú távú biztos jövedelem. A bérezés teljesítményfüggő. Feltétel, számítógép kezelési ismeretet, jó kommunikációs képesség. Jelentkezéskor kérjük skype nevét, a továbbképzés érdekében fejhallgatós mikrofon feltétel. Végzendő munka: teljesíteni a cég által előírt elvárást, munkatársakkal /meglévő és új/ kapcsolattartás. Tájékoztatás, betanítás.

Név: Szabó Veronika
Lakhely: Barcs
E-mail: vszabo8@gmail.com
ID: #9878

 
Adócsökkentő szolgáltatások értékesítésére viszonteladókat keresünk! Adócsökkentő szolgáltatások értékesítésére viszonteladókat keresünk az egész országból! Iskolai végzettség, tapasztalat, nyelvtudás nem szükséges, mindenkit betanítunk. Angliai szolgáltatásokat kell értékesíteni (pl angol cégalapítás, könyvelés, angol TB fedezet havi 5000 Ft ért, 160 000 Ft havi angol nyugdíj, stb) üzleti és magán emberek felé, kiemelten magas, jutalékos alapon. Magyarul beszélünk, angol tudás semmilyen szinten nem szükséges.

Név: Angol cégalapítás
Lakhely: Szabadi
Tel: (30) 6561663
Web: http://www.bterv.eu
ID: #9873

 
Egyedülálló pénzkereseti lehetőség! Olyan termékkel, amire mindenkinek szüksége van! Olyan árakon, amit mindenki meg tud fizetni. Nagyszerű dolog azzal pénzt keresni, hogy valódi segítséget tudunk nyújtani másoknak, kiváló minőségben és reális áron!

Lakhely: Siófok
Web: http://teisakarod.uw.hu/
ID: #9852

 
Biztonsági szoftver értékesítéséhez munkatársakat keresünk. Szabadalmi oltalom alatt álló biztonsági szoftver értékesítéséhez munkatársakat keresünk. Megoldást kínálunk a kémvírusok ellen. Termékünk gyártója egy New York-i tőzsdén jegyzett nyílt részvénytársaság. 2009 óta működő amerikai cég, a termék nemzetközi forgalmazását kezdte el. Átlagon felüli komoly jutalékok és juttatások! 7 féle jutalékon felül extra bónusz lehetőségek.

Lakhely: Kaposvár
Web: http://teisakarod.uw.hu/
ID: #9851

 
7 féle jutalék+extra bónuszok! Szeretnél egy életre szóló bőséges ajánlói jutalékot kapni csupán azért, mert segítesz másoknak, hogy ne váljanak Online Lopás áldozatává? Termékünk megállítja a kémvírusokat a lopásban! 7 féle jutalékon felül extra bónusz lehetőségek: fizetett nyaralások, tiszta aranylapok,luxusautó vagy új otthon bónusz, egészségbizt., heti benzinköltség hozzájárulás, részvény.

Lakhely: Siófok
Web: http://onlinevedelem.uw.hu
ID: #9850

 
Új autó vagy 21.000 euro, Te döntesz! Cégünk, az Autó Partner Club, Volkswagen típusú autók közvetítésével áll ügyfeleink rendelkezésére. Az autó nem luxus cikk, hanem ( közlekedési ) eszköz. Az Auto Pcl. programja szenzációs újdonság az autókereskedelem területén. A cég, a globális terjeszkedés és a Volkswagen hatékony reklámozására a direkt marketinget választotta. A munka otthonról, Interneten is végezhető. Feltétel: internet és skype elérhetőség.

Lakhely: Kaposvár
Web: http://autopcl.uw.hu
ID: #9849

 

írjon nekünk | apróhirdetés feladása | gyakran ismételt kérdések | médiaajánlat | impresszum
jogi nyilatkozat

Bacs-apro.hu | Baranya-apro.hu | Baz-apro.hu | Bekes-apro.hu | Budapest-apro.hu | Csongrad-apro.hu | Fejer-apro.hu | Gyms-apro.hu
Hajdu-bihar-apro.hu | Heves-apro.hu | Jasz-apro.hu | Komarom-apro.hu | Nograd-apro.hu | Pest-apro.hu | Somogy-apro.hu
Szabolcs-apro.hu | Tolna-apro.hu | Vas-apro.hu | Veszprem-apro.hu | Zala-apro.hu

Állást kínál
apró, hirdetés, apróhirdetés, Somogy megye, ingyenes, fényképes, fotó, fénykép, eladó, használt, adás, vétel, csere, olcsó, állás, autó, jármű, lakás